wandelkaart Grensmaasvallei
Benelux,  Wandelinspiratie,  Wandelweetjes

Nieuwe wandelkaart Grensmaasvallei

Daar waar de Maas Zuid-Limburg scheidt van buurland België ontluikt de prachtige Grensmaasvallei. De wandelregio kenmerkt zich door water, onderscheidende natuur en bruisende steden vol nieuwe ontwikkelingen.  Alle bewegwijzerde routes worden door VVV Zuid-Limburg samengevat in een compleet nieuwe wandelkaart Grensmaasvallei.  Een fantastische reden om in je wandelschoenen te stappen! Ook het wandelnetwerk van de gemeente Echt-Susteren, het zogenaamde knopen-lopen, is opgenomen.

Het gebied is toeristisch gezien volop in beweging, wat een volledige wijziging van de kaart mogelijk maakte. De toeristische organisatie voegde aan de kaart ook de 10 must-sees van de regio toe die gekoppeld zijn aan de verschillende wandelroutes. Deze pareltjes zijn nu eenvoudig te ontdekken door de wandelaars. De inmiddels derde druk van deze kaart beschikt weer over het up-to-date wandelnetwerk van de Grensmaasvallei met in totaal vele kilometers aan wandelgenot.

Nieuwigheden wandelkaart Grensmaasvallei

Op de kaart staan alle bewegwijzerde wandelingen ingetekend van de gemeente Schinnen, Stein, Sittard-Geleen en Echt-Susteren. Ook projecten als het Rivierpark Maasvallei en het wandelnetwerk van Echt-Susteren zijn nieuw op de kaart, net als het ingetekende traject van het Pieterpad. De kaart heeft een topografische ondergrond en is daardoor zeer handig in het gebruik.

De wandelkaart is te koop bij alle vestigingen van VVV Zuid-Limburg. Vergeet ook niet om gelijk de gratis Zuid-Limburgse Wegwijzer mee te vragen voor tips en kortingsbonnen voor de gehele Zuid-Limburgse regio. De wandelkaart Grensmaasvallei is vanaf heden verkrijgbaar bij alle vestigingen van VVV Zuid-Limburg of te bestellen via de VVV-webshop: www.limburgwinkel.nl. De verkoopprijs is € 6,10 per stuk. Alle routes zijn ook online geplaatst om te lopen via de smartphone en te vinden via www.routesinzuidlimburg.nl.

Tekst: Stefaan Bailleur  Foto’s:  VVV Zuid-Limburg

Volg ons verder op Instagram, Facebook en Twitter voor je dagelijkse portie wandelverhaal.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.