euregio grenstochten app
Benelux,  Wandelinspiratie,  Wandelweetjes

In het drielandenpunt met de Euregio Grenstochten app

Aan de hand van de gratis ‘EUREGIO Grenstochten‘ app kan je voortaan te voet of op de fiets de prachtige en veelzijdige Euregio rondom het drielandenpunt (België, Nederland en Duitsland) verkennen. 

60 mooie wandel- en fietsroutes

De gratis app Euregio Grenstochten omvat de 60 mooiste wandel- en fietsroutes van het drielandenpunt. Op de gebruiksvriendelijke app vind je gedetailleerde informatie, kaarten en bezienswaardigheden die betrekking hebben op de verschillende routes.  Zo kan je je uitstapje van tevoren rustig thuis plannen of onderweg extra tips raadplegen.

Vier talen

De Euregio Grenstochten app wordt aangeboden in vier talen, zo ook in het Nederlands. Alle gegevens kunnen bovendien worden gedownload en offline opgeslagen. Voordeel is dat je nooit meer een probleem hebt, mocht er tijdens je tocht geen bereik zijn. Hierdoor kom  je – mede dankzij de GPS functie – steeds veilig op je bestemming aan.

Gratis te downloaden

Je treft er onder andere routes in het idyllische middengebergte van de Eifel en het ruig-romantische hoogveen van de Hoge Venen. Verder komt het liefelijk glooiende heuvelland van Zuid-Limburg ruim aan bod. De meertalige content in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde routes door drie landen vormt hét onderscheidende kenmerk van de nieuwe app ‘ Euregio Grenstochten’. De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store.  Er is nog een reden waarom je deze handige app moet downloaden.  Voortaan zijn er geen grenzen meer om de unieke landschappen en spannende bezienswaardigheden in het drielandenpunt te verkennen.

© Tekst Stefaan Bailleur – foto Visit Zuid-Limburg

Volg je ons al op Instagram, Facebook en Twitter voor je dagelijkse portie wandelverhaal?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.